Studio STEM - 2023

Fijn dat u zich wil inschrijven voor Studio STEM editie 2023! Het aantal plaatsen is beperkt en daarom houden we bij de invulling rekening met de achtergrond van de leerlingen.

Studio STEM richt zich op leerlingen die geïnteresseerd zijn in een wetenschappelijke, wiskundige of technologische opleiding aan de universiteit. We geven daarom voorrang aan klassen uit een wetenschappelijke, technologische of sterk wiskundige richting.

Uw inschrijving is een reservatie en geen garantie op deelname. U zal een bevestiging ontvangen of u al dan niet kan deelnemen aan de gekozen workshop(s).

Alvast bedankt voor uw begrip!

Voor verdere informatie kan u ons contacteren via studiostem@uantwerpen.be.


Activiteit *
Opmerkingen:
Studio STEM, studiostem@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van de schoolbezoeken. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van het event. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.