Francqui-leerstoel Faculteit TI

Inschrijfmodule voor de inaugurale lezing ‘De definitieve uitputting van grondstoffen zoals metalen als gevolg van de klimaataanpak?’ en/of lessenreeks van prof. dr. Jo Dewulf, laureaat van de Belgische Francqui-leerstoel 2020-21

Aanspreking * 


Voornaam * 
Naam * 
E-mailadres *   
Functie * 
Bedrijf/instelling * 
Ik ben * 


Ik schrijf in voor

Inaugurale lezing ‘De definitieve uitputting van grondstoffen zoals metalen als gevolg van de klimaataanpak?’
woensdag 21 april 2021 om 19 uur
Locatie: online (je ontvangt de link na registratie)


Lessenreeks
De lessenreeks is opgebouwd rond drie belangrijke productie- en consumptieketens die in grote mate de voetafdruk van de moderne consument bepalen: energie, materialen en voeding. Voor deze drie ketens wordt telkens de internationale context en evolutie geschetst. Kritische elementen in de ketens worden bekeken waarbij productie, consumptie en afdanking van naderbij worden bekeken. De lessen worden geïllustreerd met cases uit eigen onderzoek.


De Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen onderzoek.fti@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van de inaugurale lezing en lessenreeks van de Francqui-leerstoel. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.