uAntwerpen

Inschrijving Geneeskundige Dagen Antwerpen 2024

Ik ben *

Bedrag te betalen: €
Om je betaling verder af te ronden, klik je op 'Verzenden' onderaan dit formulier. Je komt dan in een bevestigingsscherm met een link naar 'MultiSafePay'. Via deze link kun je veilig online betalen.
(Ga akkoord met de verkoopvoorwaarden en klik vervolgens op de link in het bevestigingsscherm om te betalen.)

Houd er rekening mee dat deze betaling onmiddellijk moet worden uitgevoerd zodra je op de betaalknop hebt geklikt. De link naar het online betalingsplatform wordt eenmalig aangeboden.
Je ontvangt een herinneringse-mail na 1 uur en na 24 uur om de betaling af te ronden als je doorklikte naar het betaalplatform maar niet meteen hebt betaald.
Wanneer de betaling is voltooid, ontvang je een bevestiging van de betaling via e-mail.


KARVA (info@karva.be) en de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (decanaat.ggw@uantwerpen.be) verzamelen deze gegevens i.f.v. de organisatie van de Geneeskundige Dagen van Antwerpen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van het event en de verwerking van de accreditaties. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.