OPEN WINTER WORKSHOPS 2023

OPEN organiseert op 7 februari 2023 een OPEN winter workshop, die bestaat uit vier modules, die online en offline leren combineren. De modules sluiten op elkaar aan en je schrijft je in voor de 2 basismodules “Kennismaking met AD” en “Creativiteit in audiobeschrijving” en één specialisatiemodule: “audiobeschrijving voor kinderen” of “audiobeschrijving voor de podiumkunsten”

Prijzen:
  • 350 € exclusief BTW.
  • 424 € inclusief 21% BTW
Studenten en uitkeringsgerechtigden krijgen een korting van 30% op de totaalprijs.
  • 300 € exclusief BTW
  • 363 € inclusief 21% BTW
Ondervind je problemen bij het inschrijven? Contacteer ons dan op open@uantwerpen.be
Betaling is mogelijk via het online platform MultiSafepay.
Alle bankkosten zijn voor de deelnemer.
Om de betaling te voltooien, klik op 'Verzenden' onderaan dit formulier. Je ziet dan een bevestigingsscherm waarop na akkoord te gaan met de verkoopsvoorwaarden de online betaling kan voltooid worden.

Opgelet: de betaling dient meteen te gebeuren. De link naar het betaalplatform wordt enkel daar aangeboden. Na 1u en 24u krijg je een herinneringsmail indien je de betaling niet voltooide. Zo krijg je de kans om deze toch nog uit te voeren.
Indien online betalen niet lukt kan je het verschuldigde bedrag overschrijven, zie de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijven voor de betaalgegevens.

Total Fee

Het expertisecentrum OPEN (open@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor verwerken van inschrijvingen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van het event. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.