Aanmeldingsformulier statuut student-ondernemer 2021-2022

Naam *
Voornaam *
Studentennummer *
Faculteit *
Studietraject *
UAntwerpen-emailadres *
(voornaam.achternaam@student.uantwerpen.be)
Telefoon

Ik vraag het statuut student-ondernemer aan omwille van:We vragen je om je activiteiten verder te omschrijven in een dossier.
De link voor het invullen van jouw dossier, ontvang je bij bevestiging van inschrijven.

Indien je gebruik wenst te maken van bijzondere onderwijs- en examenfaciliteiten, gekoppeld aan het statuut student-ondernemer, dien je je dossier in te dienen voor semester 1 ten laatste op 8 oktober 2021 en voor semester 2 ten laatste op 25 februari 2022.
Indien je geen beroep wenst te doen op deze faciliteiten, kan je gedurende het hele semester aanmelden en je dossier indienen!

De Universiteit Antwerpen (bijzonderefaciliteiten@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor registratiedoeleinden. Door de aanvraag te vervolledigen, geef je daarnaast de toestemming om beperkte informatie door te geven aan noodzakelijke personen. Zonder deze toestemming is geen toekenning van bijzondere faciliteiten mogelijk. Voor meer informatie of indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen, kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer informatie vindt u op www.uantwerpen.be/disclaimer.